Na dërgoni me postë elektronike:[email mbrojtur]

Orari i Shërbimit:24HOURS

Të gjitha kategoritë
Rreth nesh
padefinuar

Kompania Hyrje

Zhejiang Hongsen Machinery Co., Ltd u themelua në vitin 1992, e cila i kushtohet R&D dhe prodhimin e valvulave të ndryshme në sistemin e ftohjes dhe ajrit të kondicionuar. Në dhjetëra vitet e fundit, stafet e Hongsen Machinery i përmbahen me këmbëngulje hapjes, vazhdojnë të ecin përpara dhe nuk kënaqen kurrë me arritjet e tyre. Ata insistojnë në teknologjinë e re dhe të lartë si udhërrëfyes në zhvillim dhe ndjekin rrugën e zhvillimit të qëndrueshëm me produktivitet të lartë dhe efikasitet cilësor. Hongsen Machinery mbulon një sipërfaqe prej 50,000 metrash katrorë. Ka mbi 400 staf dhe punëtorë, duke përfshirë një ekip specialiteti prej dhjetë teknikësh. Hongsen Machinery ka një bashkëpunim të ngushtë me profesorët dhe ekspertët në Universitetin Zhejiang, Universitetin e Shanghai Jiao Tong dhe Universitetin Xi'an Jiao Tong dhe disa inxhinierë të lartë të OEM-ve kryesorë vendas janë të ftuar si konsulentë të kompanisë. Një numër talentesh teknike janë trajnuar në prodhim, zhvillim dhe kontroll të cilësisë dhe rriten në kompani. Aktualisht, Hongsen Machinery është në gjendje të prodhojë kategori të shumta të pjesëve shtesë të ftohjes dhe ajrit të kondicionuar, siç janë seritë e zgjerimit elektrik, valvula solenoid seri, seri e valvulave të topit, xham transparent seri,valvula e zgjerimit seri dhe seri valvulash mbyllëse. Hongsen Machinery bëhet një kompani që integron R&D, prodhimin dhe marketingun në një.

Me qëllimin e "të orientuar drejt besimit të mirë dhe klientit më të lartë", Hongsen Machinery ka kaluar certifikimin e produkteve CQC, CE, UL si dhe certifikimin e sistemit të cilësisë ISO 9001, ISO14001.

Hongsen Machinery gjithmonë vë theks në zhvillimin e markës dhe cilësinë e produktit. Hongsen Machinery investon më shumë në përmirësimin teknik dhe prezanton teknologji të përparuar.

Tani produktet Hongsen Machinery gëzojnë cilësi të mirë po aq të ngjashme me nivelin kryesor ndërkombëtar dhe produktet shiten mirë si brenda ashtu edhe jashtë vendit, duke përfshirë disa OEM kryesore. Hongsen Machinery bëhet një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë të valvulave të ftohjes dhe ajrit të kondicionuar dhe pjesëve shtesë.

Historia e kompanisë

1992
1992

Themeluar "ZHUJI YANGMEIQIAO FRIGERATION VALVE OOL FACTORY"

1998
1998

Regjistruar si "ZHUJI HONGSEN MACHINERY CO., LTD."

2006
2006

Ka kaluar certifikimin CE dhe ka qenë anëtar i Shoqatës Kineze të Ftohjes

2008
2008

Regjistruar si "ZHEJIANG HONGSEN MACHINERY CO., LTD

2009
2009

Kaloi certifikimin ISO14001:2004 Sistemi i Menaxhimit Mjedisor

2014
2014

I nderuar “Ndërmarrje private të shkëlqyera (Zhejiang)”

2018
2018

Merr certifikatën kombëtare të ndërmarrjes së teknologjisë së lartë

2020
2020

Hartuar "Valvula solenoidale e pajisjeve të ftohjes tregtare", miratoi Standardin e Grupit të Prodhimit të Zhejiang

2021
2021

Ka kaluar "Certifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Pronësisë Intelektuale"

1992
1998
2006
2008
2009
2014
2018
2020
2021

Ekrani i fabrikës

fa01
fa02
厂房照片1
厂房照片2
厂房照片3
厂房照片4
厂房照片5
厂房照片6

Nderi ynë

Nderi ynë
Nderi ynë
Nderi ynë
Nderi ynë
Nderi ynë
Nderi ynë
Nderi ynë

Kategoritë e nxehta

NËNSHKRIMI NË BULETIN

ABONOHUNëse keni ndonjë pyetje, mund të lini emailin tuaj dhe ne do t'ju kontaktojmë menjëherë