Na dërgoni me postë elektronike:[email mbrojtur]

Orari i Shërbimit:24HOURS

Të gjitha kategoritë
Lajme

Duke kërcyer zhvillimin, themeli është te njerëzit!

Koha: 2023-03-28 Goditjet: 60

Për të njohur përsosmërinë dhe për të dhënë një shembull, Hongsen mbajti "Konferencën e Përmbledhjes dhe Lavdërimit të Punës 2022" në selinë qendrore më 28 mars 2023. Drejtuesit e departamenteve të Hongsen përmblodhën punën e vitit 2022 dhe planifikuan punën e vitit 2023.

 

Zëvendës Presidenti i Përgjithshëm Ekzekutiv MsJin fillimisht mbajti një fjalim, duke përmbledhur arritjet dhe përparimin e Hongsen në vitin e kaluar dhe falënderoi të gjithë punonjësit për përpjekjet e tyre të përbashkëta.

图片 1

Fjalimet mbajtën drejtori i shitjeve z.Zheng, drejtori i prodhimit z. Liu dhe drejtori i cilësisë z.Zhou. Faleminderit çdo departamenti për kontributin dhe përpjekjet e tyre për kompaninë në vitin e kaluar.

图片 2

图片 3

图片 4

Drejtori i Përgjithshëm Zhou mbajti një fjalim të mrekullueshëm për konferencën e lavdërimit. Ai tha se i falënderon të gjithëve për përpjekjet e tyre në pozitat përkatëse dhe të gjithë dhanë një kontribut të pashlyeshëm në zhvillimin e kompanisë. Shpresoj që punonjësit e shquar që janë vlerësuar do të vazhdojnë të punojnë shumë dhe të bëjnë gjithçka në të ardhmen; gjithashtu shpresoj që të gjithë punonjësit të mund të bashkohen dhe të punojnë së bashku, të përpiqen për të arritur rezultate të mira, të planifikojnë drejtimin e ardhshëm në rritje dhe përmbledhje, të krijojnë një jetë më të mirë në të ardhmen!

图片 5

Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve, HONGSEN lëshoi ​​çmime të ndryshme për punonjësit që performuan mirë në 2022.

图片 6

图片 7

图片 8

图片 9

图片 10
LAJME HOT

HONGSEN, shihemi në NINGBO!
10tetor
Lajme
HONGSEN, shihemi në NINGBO!

Ekspozita Ndërkombëtare e Kondicionimit, Ngrohjes, Ventilimit, Ftohjes dhe Zinxhirit të Ftohtë në Kinë (RACC NingBo 2023) do të mbahet nga 25 deri më 27 tetor në Qendrën e Ekspozitës Ndërkombëtare të Konventës Ningbo, dhe kompania Hongsen do të marrë pjesë gjithashtu si një...

ZHEJIANG HONGSEN Machinery Co., Ltd nderohet me " SKEMA E MADE ZHEJIANG"
16Gusht
Lajme
ZHEJIANG HONGSEN Machinery Co., Ltd nderohet me " SKEMA E MADE ZHEJIANG"

Për të qenë një staf i respektueshëm, për të qenë një ndërmarrje e respektuar, HONGSEN është gjithmonë në rrugën e përparimit...

Sillni një prekje freskie për familjen HONGSEN
22korrik
Lajme
Sillni një prekje freskie për familjen HONGSEN

Që nga korriku, temperatura është rritur vazhdimisht. Përballë verës së nxehtë, Hongsen Machinery i ka kushtuar gjithmonë vëmendje shëndetit dhe komoditetit të punonjësve. Për t'i lejuar punonjësit të kalojnë një verë të freskët, ne kemi mbajtur posaçërisht një deliv veror...

Makineri Hongsen mori shumë vëmendje në Ekspozitën e Ftohjes në Kinë
10prill
Lajme
Makineri Hongsen mori shumë vëmendje në Ekspozitën e Ftohjes në Kinë

9-11 Prill 2023, Ekspozita e Ftohjes në Kinë e mbajtur në Qendrën e Ekspozitës së Re Ndërkombëtare të Shangait përfundoi me sukses. Si ekspozues, Hongsen ka marrë vëmendje të gjerë nga klientët e rinj dhe të vjetër brenda dhe jashtë vendit.
 ...

Duke kërcyer zhvillimin, themeli është te njerëzit!
28E marte
Lajme
Duke kërcyer zhvillimin, themeli është te njerëzit!

Për të njohur përsosmërinë dhe për të dhënë një shembull, Hongsen mbajti "Konferencën e Përmbledhjes dhe Lavdërimit të Punës 2022" në selinë qendrore më 28 mars 2023. Drejtuesit e departamenteve të Hongsen përmblodhën punën e vitit 2022 dhe planifikuan punën ...

Përfundoi me sukses CR i 33-të (FRIGIMI KINA)!
27Shkurt
Lajme
Përfundoi me sukses CR i 33-të (FRIGIMI KINA)!

Me konceptin e "shoqërimit për ftohje të sigurisë", Hongsen, si gjithmonë, do të ofrojë shërbime me cilësi të lartë në kërkim dhe zhvillim, dizajn, prodhim, prodhim, shitje, pas shitjes dhe lidhje të tjera për të krijuar një lartësi të re. ..

PRODUKTET E REJA TË LANCHED-Seria CO2 Produkte
27Shkurt
Lajme
PRODUKTET E REJA TË LANCHED-Seria CO2 Produkte

Pas kërkimeve dhe përpjekjeve të vazhdueshme të ekipit teknik, koordinimit të lartë të departamentit të prodhimit, departamentit të blerjeve, departamentit të cilësisë dhe departamenteve të tjera, produktet e Serisë HONGSEN CO2 prodhohen zyrtarisht në prodhim masiv!

Kategoritë e nxehta

NËNSHKRIMI NË BULETIN

ABONOHUNëse keni ndonjë pyetje, mund të lini emailin tuaj dhe ne do t'ju kontaktojmë menjëherë